Predvrt pred vhodom v stanovanjsko hišo in med parkiriščem in glavno cesto je bil zapuščen, nevzdrževan in neugleden, čeprav bi moral kazati ravno drugačno podobo. Stranka je želela ohraniti ogrodje vrta, ki je bil na začetku dobro zasnovan. Po temeljitem razmisleku smo najprej očistili prostor vseh nezaželenih, starih in dotrajanih rastlin ter naredili nove zasaditvene grede in prostor za travno rušo. Rastline, ki pa so še kazale spodobno podobo, pa smo uredili z obrezovanjem in jih pustili na mestih kjer so že bile.

Poleg samih zasaditev rastlin po našem izboru smo izdelali še manjšo peščeno površino in pitnik z koritom in svežo vodo, ter namestili še baterijsko krmiljeni namakalni sistem Claber. Za obrobo vrta pa smo uporabili prane rečne prodnike v kombinaciji z vulkansko kamenino

Zadetek v polno. Nov izgled obnovljenega predvrta je ponovno krasil vhod in pročelje stanovanjske hiše. Ekipa MT Cvek se je izkazala s pravo idejo in izvedbo kar je na koncu z zadovoljstvom potrdila tudi stranka.