Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Namakalni sistemi za namakanje zelenic Claber

Inovativni profesionalni namakalni sistemi Claber® so uporabni tako za namakanje večjih in manjših vrtov, parkov, športnih objektov ter javnih površin, kot tudi za namakanje balkonskih korit in ostalih nasadov. Namakalni sistemi Claber® so sestavljeni iz okolju prijaznih materialov in omogočajo do 40 odstotni prihranek vode. Claber® želi doseči največjo učinkovitost pri namakanju tako, da namaka rastline s pravo količino vode ob najbolj primernem času.

Ideja podzemnega namakalnega sistema je, da pravzaprav simulira padavine. Voda se dovaja prek visokotlačnih dvižnih razpršilcev, ki se po uporabi vrnejo v ohišje in so tako praktično nevidni. Delovanje sistema nadzorujejo elektromagnetni ventili, ki odpirajo in zapirajo posamezne linije. »Možgane« sistema predstavlja krmilna ura, ki upravlja z ventili in tako nadzoruje delovanje celotnega sistema.

Družina izdelkov za podzemno namakanje zajema različne dvižne razpršilce, ki so oblikovani za območja vseh velikosti in oblik, množico praktičnih in vsestranskih priključkov in dodatkov, alkatenske cevi ter vrsto krmilnih ur, ki bodo zagotovile nemoteno delovanje vašega namakalnega sistema.

Prednosti podzemnega namakanja

 

Vse Claber® izdelke za NAMAKANJE ZELENIC, vključno z maloprodajnim cenikom, si lahko ogledate na naši spletni strani www.claber.si.
(Klik na spodnjo shemo poveča sliko.)

Več o Claber profesionalnih namakalnih sistemih in njihovem delovanju na uradni spletni strani www.clabermeteo.com.