Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Kapljično namakanje

Kapljično namakanje velja za najučinkovitejšo metodo namakanja, pri katerem se voda pod nizkim pritiskom usmeri skozi cevi do množice kapljalnikov, razporejenih ob vsaki sadiki posebej, iz katerih počasi kaplja voda, kaplja za kapljo. To omogoča večji nadzor nad porabo in razporeditvijo vode ter manjšo porabo energije.

Izdelki za kapljično namakanje predstavljajo najbolj obsežno družino izdelkov Claber®. Ideja pri oblikovanju je bila, da si vsakdo lahko ustvari svoj lasten, prilagojen sistem, brez uporabe orodja in ne da bi pri tem izgubil živce. H kapljičnemu namakanju tako sodijo številni nastavljivi in samodejni kapljalniki, različni spojni kosi in priključki, cevi ter krmilne ure.

Prednosti kapljičnega namakanja

 

Vse Claber® izdelke za KAPLJIČNO NAMAKANJE, vključno z maloprodajnim cenikom, si lahko ogledate na naši spletni strani www.claber.si.
(Klik na spodnjo shemo poveča sliko.)