Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Široko potrošni izdelki za zalivanje in domačo rabo

Najenostavnejša in najstarejša tehnika namakanja je površinsko ali nadzemno namakanje, ki je zaradi svoje priljubljenosti tudi najbolj uporabljeno. Nadzemno namakanje je relativno poceni in zahteva minimalne vložke.

Široko potrošni izdelki za zalivanje in domačo rabo vključujejo paleto izdelkov za nadzemno namakanje, ki bodo prišli prav vsem ljubiteljem vrtnarjenja in tudi tistim, ki bodo to morda šele postali. Hitre spojke in priključki za pipe vseh vrst, visoko učinkovite in moderno oblikovane pištole za zalivanje, enostavni razpršilci, priročni tuši za vrt in kampiranje, vrtne cevi vseh vrst in velikosti, trdni in praktični kovinski ali plastični vozički in koluti za pospravljanje vrtnih cevi, čvrsti in nastavljivi zalivalci trate, krtače za pranje in še mnogo drugih uporabnih in zanesljivih proizvodov.

Prednosti nadzemnega namakanja

 

Vse Claber® ŠIROKOPOTROŠNE IZDELKE, vključno z maloprodajnim cenikom, si lahko ogledate na naši spletni strani www.claber.si.
(Klik na spodnjo shemo poveča sliko.)