Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Certifikati in oznake Claber

UNI EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008)

Claber® proizvodi so izdelani v skladu s strogimi merili varnosti in kakovosti. Podjetje se ponaša z učinkovitim sistemom vodenja kakovosti, kar je potrjeno s standardom UNI EN ISO 9001:2008. Prestižni mednarodni certifikat potrjuje skupno kakovost celotnega proizvodnega procesa, od surovin in oblikovanja do testiranja in poprodajnih storitev. Certifikat je torej zagotovilo za skrbno načrtovanje izdelkov ter njihovo zanesljivost, učinkovitost in trajnost.

 

Direktiva RoHS 2002/95/EC

V podjetju se zavedajo, da je zelo pomembno skrbeti za čisto okolje in ga takega ohraniti tudi za prihodnje generacije. Claber® SpA je zato sprejel politiko, katere cilj je varovanje okolja s pomočjo pravilnega upravljanja s porabo vode.

 

Uredba REACH (n 1907/2006)

Uredba se nanaša na registracijo, ocenjevanje, avtorizacijo in omejevanje uporabe kemikalij. Claber® se je tako zavezal, da ne bo proizvajal in uvažal nobenih kemikalij.

 

Namakalni sistemi za prihranek vode

Claber® že vrsto let vlaga v razvoj in proizvodnjo namakalnih sistemov, ki združujejo največjo učinkovitost in minimalno porabo vode, zato je za vse tipe sistemov razvil mnogo rešitev za učinkovito in okolju prijazno upravljanje z vodnimi viri. Voda nikakor ni neomejen vir. Zaradi nedavnih sprememb podnebja in naraščanja porabe vode na prebivalca je varčevanje z vodo postalo absolutna nuja. Ključna prednost namakalnih sistemov Claber® je, da dovajajo pravo količino vode ob najprimernejšem času.

 

Odgovorna rast podjetja

Claber® utemeljuje svoje poslovanje na močnem občutku odgovornosti do sveta, v katerem smo se znašli: za sedanjost in prihodnost. V skladu s to filozofijo proizvodi Claber® ne vsebujejo strupenih snovi in ne onesnažujejo okolja: kdor obožuje vrt, mora oboževati celotno naravo. Podjetje se je tako zavezalo k izdelavi funkcionalnih in inovativnih proizvodov, vendar ne da bi pri tem zanemarili zdravje posameznika in skrb za okolje.

 

Visoka tehnologija, funkcionalnost in oblikovanje

Proizvode Claber® odlikujejo trajni materiali so prijetni na dotik, tiho in brezhibno delovanje ter pozornost do podrobnosti. Claber® kakovost tako ni abstraktna, ampak dobro vidna in otipljiva, saj je vsak izdelek natančno zasnovan in izdelan. Slednje postavlja blagovno znamko Claber® v sam vrh proizvajalcev namakalnih sistemov in dodatkov za vrt.