Na spletnih straneh MT Cvek uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Več o...

Namakalni sistemi za polžerejo

Polžereja se je v zadnjih letih tudi v Sloveniji precej razmahnila. Vse več ljudi, ki ima na voljo malce večje kmetijske ali obdelovalne površine se odloča za postavitev polžjih farm. Kljub temu, da se zadeva sliši enostavna, pa je vse prej kot to. Najprej je potrebno narediti podrobno analizo tal, pripraviti teren v dolžini 45 metrov, ga ograditi s predpisanimi ograjami in zasaditi rastline za prehrano polžev, nato pa vnesti matično čredo polžev.  Ker mora biti okolje polžev ves čas vlažno in nasajene rastline zalite, je potrebno grede tudi ustrezno namakati. Tukaj pridemo na vrsto MI!

V letih od 2011 do danes smo z našimi namakalnimi sistemi Claber® opremili večje število farm za vzrejo polžev (preko 40 različnih farm). Iz naših dosedanjih izkušenj sledi, da je vsaka farma v določenih pogledih drugačna, zato je pristop in izdelavo ponudbe nemogoče posplošiti.

Ključne smernice in zahtevani podatki

V ta namen smo bodočim polžerejcem pripravili nekaj ključnih smernic in zahtevanih podatkov, ki jih potrebujemo, preden vam lahko izdelamo verodostojno ponudbo:


To so nekako tisti osnovni podatki, ki jih pričakujemo od vas, da vam bomo na njihovi osnovi lahko sestavili ponudbo, ki bo primerna za vaše potrebe. Pred izdelavo ponudbe nam morate obvezno sporočiti tudi vaše kontaktne podatke:
ime in priimek, naslov ter telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi za dodatna vprašanja
.

HelixSticna - Farma polžev Birsa, Stična

Farma polžev "Birsa" se nahaja v Stični, blizu stiškega samostana, v čistem in neonesnaženem okolju, brez bližine večjih prometnic ali drugih onesnaževalcev.

povezava do njihove spletne strani

povezava do Facebook profila