Follow Us

Že od leta 1995...

O podjetju

Podjetje MT Cvek d.o.o je prepoznavno kot trdno in stabilno družinsko podjetje.

Ustanovitelja in solastnika, Marija in Anton Cvek, sta začela s proizvodnjo rezanega in balkonskega cvetja ter enoletnic in dvoletnic. V dveh letih uspešnega delovanja sta proizvodne površine iz začetnih 50 m² povečala na 750 m². Z nenehnim izobraževanjem in razvojem sta pospeševala tudi ostale vrtnarske storitve in dejavnosti cvetličarstva.

Po 10 letih poslovanja so se gospodarske razmere spremenile tako, da se je podjetje z novimi znanji usmerilo predvsem na vzgojo in prodajo balkonskih rastlin in ostalega okrasnega cvetja, istočasno pa smo nadgrajevali pridobljena znanja in se v celoti usmerili v dejavnost urejanja vrtov in okolice. V ta namen sta lastnika leta 2005 zgradila povsem nov vrtni center, ki se razprostira na 1200 m² notranjih proizvodno-prodajnih površin in 1300 m² zunanjih površin.

Leta 2005 je podjetje pridobilo zastopstvo za prodajo, servis in montažo profesionalnih namakalnih sistemov Claber® SpA iz Italije, leta 2006 pa še zastopstvo za uvoz in trženje aluminijastih vrtnih obrob in opor nemškega proizvajaca i-send GmbH Sachsenband®. V letu 2009 smo razširili svojo ponudbo in začeli sodelovati z nemškim proizvajalcem urbane opreme in zunanjih fitnes naprav Erlau® AG. Po letu 2010 pa so se začeli ukvarjati tudi z trgovino, z maloprodajo in predvsem s trženjem in veleprodajo izdelkov za zalivanje in namakanih sistemov blagovne znamke Claber®.

  • Podjetje MT Cvek se že več kot 25 let za vas trudi z mislijo, da je le urejeno okolje tudi zdravo okolje.
Image

Naša miselnost

Pri poslu se že več kot 25 let držimo miselnosti, da je le urejeno okolje tudi zdravo okolje.

MT Cvek

Poslanstvo  

Vsak si zasluži košček narave v svojem prostoru, doma ali v službi. Z uporabo kakovostnih materialov, bogatega znanja ter strokovnega in celovitega pristopa k delu soustvarjamo pogoje za zdravo življenje in zadovoljstvo naših strank.

MT Cvek

Vizija  

Strankam in poslovnim partnerjem zagotoviti najbolj kakovostne in konkurenčne storitve, zaposlenim pa varno delovno okolje.

MT Cvek

Vrednote  

– poštenost
– strokovnost in kakovost
– konkurenčnost
– organiziranost
– izpolnjevanje dogovorjenega in učinkovitost
– pripravljenost za sodelovanje in prilagodljivost
– skrb za zaposlene in pripadnost podjetju

Pokličite & pridobite dodatne informacije.

1995

Ustanovitev podjetja  

Leta 1995 se ustanovi in registrira podjetje za pridelovanje rastlin MT Cvek d.o.o. s sedežem na Ilovki 9 v Kranju. Postavijo se tudi prvi rastlinjaki za vzgojo rastlin in cvetja.

1997

Vrtnarija  

Med leti 1995 in 2005 se Vrtnarija Urša na Ilovki razvija v Vrtni center Urša. Poleg same proizvodnje cvetja podjetje postane tudi pomemben grosist sezonskega cvetja, zato l. 1997 svojo ponudbo razširi tudi na dve cvetličarni, v Kranju in Ljubljani. Kasneje cvetličarni opustimo in se raje osredotočimo na pridelovanje in vzgojo enoletnic in dvoletnic, sezonskega cvetja in razvijanje ostale ponudbe v Vrtnem centru Urša.

2004

Claber namakalni sistemi  

S prevladujočimi trendi in razvojem na področju celostne ureditve vrtov podjetje leta 2004 začne sodelovati s priznanim italijanskim podjetjem Claber®, ki je eno izmed vodilnih evropskih podjetij na področju profesionalnih namakalnih sistemov in proizvodov za zalivanje in namakanje.

2006

Aluminijaste vrtne obrobe in opore  

Podjetje razširi svojo ponudbo z unikatnimi aluminijastimi obrobami in oporami. Z nemškim inovativnim podjetjem i-send GmbH Sachsenband® podpiše dolgoročno pogodbo o sodelovanju in zastopanju za slovenski trg. Aluminijaste obrobe so patentirane v Evropski uniji.

2007

Urejanje okolja in prostorov ter urbana oprema  

Med leti 2005 in 2010 se je podjetje na podlagi svojega znanja in izkušenj osredotočilo na urejanje okolja in prostora in postalo prepoznavno v tej dejavnosti na področju cele Slovenije. V ta namen je leta 2007 v svojo ponudbo vključilo tudi zunanjo urbano opremo in zunanje fitnes naprave VitaGym® nemškega proizvajalca. Zaradi sprememb na trgu podjetje v kasnejših letih omenjeno ponudbo opusti.

2010

Trgovina in storitve  

Leta 2010 podjetje v poslovni coni v Šenčurju odpre specializirano trgovino za namakalne sisteme in opremo za urejanje okolja. Leta 2012 se trgovina in skladišče preselita v večje prostore v Center IBI na Jelenčevi ulici 1 v Kranju.

Image

Zakaj izbrati naše storitve?

Strokovno svetovanje

Strokovno svetovanje pred, med in po končanem projektu.

Ni dodatnih stroškov

Po končnem dogovoru in izdelani ponudbi se dela opravijo hitro in natančno tako, da ne prihaja do dodatnih skritih stroškov. Vsa dodatna dela se v korist strank predhodno dogovorijo in potrdijo s strani naročnika.

Usposobljena ekipa

V vseh letih delovanja je podjetje zaposlovalo strokovne kadre in skrbelo za izobraževanje in kvaliteto svojih storitev in prodajnega programa, zato lahko danes ekipa podjetja MT Cvek poskrbi za celovit in strokovni pristop ter izvedbo ureditve okolja in prostora.

Natančna in kvalitetna izvedba

Cilj in vodilo naše strokovne ekipe in zunanjih sodelavcev je eno – zadovoljna stranka. Vsaka naša stranka je za nas pomembna in cenjena, zato je zanesljiva in resna predpriprava pred začetkom del pogoj, da lahko dela opravimo strokovno, kvalitetno in hitro.

Smo strokovnjaki na svojem področju

Naša ekipa strokovnjakov

Poročila in pričanja

Kaj drugi pravijo o nas?

Kaj so o nas povedale naše stranke, kupci in naročniki?

Vrt je super! Še gospod Z. je bil presenečen in navdušen nad tem kaj ste naredili v parih dneh. Všeč mu je bilo tudi, da je rastlin manj in je prostor odprt. Skratka hvala vam. Opravili ste za čisto petico!

g. Gregor

Seveda smo maksimalno zadovoljni z vašo ekipo in da ne hvalim, lahko le rečem, da bomo zelo dobra reklama za vas. Vse je prav tako kot smo/sem si želela, kajti mož zaupa mojim odločitvam in mu je vse ok. Hvala za vsak vaš nasvet in vem, da boste na našem naslovu še imeli delo. Z veseljem vsako pomlad in pa tudi jesen.

ga. Snežana

Zahvala tudi vam in fantom za opravljeno. Vesel, da je uspelo. Če bi vsi delali kot vi (in kot se trudimo tudi pri nas) bi bilo vsem lažje na dolgi rok.

g. Primož

Še enkrat hvala za krasen vrt in odlično opravljeno storitev.

ga. Smilja

Ekipa je sijajna in verjetno bi bilo v naši prelepi državi drugače, če bi vsi svoje delo opravljali na tako profesionalen način.

ga. Mirjana

Glede vaše izvedbe in pristopa pa samo beseda zadovoljen ni ravno najbolj posrečena. Sam sem namreč navdušen nad vašim pristopom, komunikacijo in odlično izvedbo. V vsakem primeru imate novo navdušeno stranko, ki ne bo “šparala” s priporočilom, v kolikor bi kdo od poznanih potreboval storitve iz vašega nabora.

g. Sašo

Bili ste zelo korektni in zato vam iskrena hvala.

ga. Nataša

Najlepša hvala za profesionalni odnos. S Klemenom sva preverila delovanje, sedaj mi le ostane, da preberem vsa navodila. Čakam prvo sušno obdobje, da vidim, če bodo potrebne dodatne nastavitve.

g. Aleš

Fantje so delo opravili korektno in zadovoljna sva, da sva se odločila za vaše podjetje.

g. Marko in ga. Darja

14 dni nazaj sem pri vas vzel material oziroma namakalni sistem za polžerejo. Moram reči, da sem zadovoljen, ker vse skupaj lepo dela.

g. David

Z vašim pristopom in delom sem zelo zadovoljen in se vam še enkrat zahvaljujem.

g. Marko

Fantje so zaključili. S Klemenom sva vse uredila. Imate super ekipo, super sina. Vsi ste prijazni. Želim vam še veliko uspeha v nadaljnjem delu. Še enkrat se vam zahvaljujem za natančnost in hitro urejeno delo.

ga. Tatjana V.

Spoštovani. Hvala vam za popravilo in skrben odnos.

ga. Tatjana R.

Prostor za posip pepela sem si ogledal in sem zelo zadovoljen z ureditvijo. Pohvale prenašam tudi v imenu nekaj krajanov, ki so pohvalili urejenost tega dela.

g. Milan

Hvala za prijaznost in vljudnost in iskrenost. Lepo je srečati take ljudi.

ga. Aleša

Hvala za vaš trud in ker ste se odzvali na našo reklamacijo. Verjamem, da bomo tudi v bodoče dobro sodelovali.

ga. Melita

V letu 2015 sem pri vas kupil sistem za zalivanje 20 LOGICA. Sistem odlično deluje za zalivanje 20 korit.

g. Milan S.

Z vašim delom na vrtu sem zelo zadovoljna.

ga. Dražana

Res je lepo. Sem čisto navdušena 🙂

ga. Urška Ž.

Aluminijaste obrobe, ki smo jih pri vas kupili že pred leti, se odlično držijo!

ga. Jasna Janjić, Tehnicom d.o.o.

Najlepša hvala. Ste pripomogli k dobremu vzdušju stanovalcev, saj se kot otroci veselijo srečelova. Moram vam povedati, da naši stanovalci zelo radi uporabljajo telovadne naprave. Smo zelo veseli, da smo se odločili za nakup. Če vas bo pot vodila mimo naših krajev, bomo veseli, če se oglasite.

ga. Silva

Vaša ekipa z vašim sinom je zelo prijetna.

ga. Valena

Z vami je bilo prijetno sodelovati. Kako, da se nismo že prej “našli” in dogovorili za sodelovanje? A vse stvari v življenju morajo priti v pravem trenutku.

ga. Janina

Hvala vam za dobro opravljeno delo. Vrt nam je sedaj res všeč (še mojemu sinu, ki ni ravno navdušen nad rožami).

ga. Milena

Zasaditev je bila korektno in skrbno izvedena, zato se vam zahvaljujeva za ves trud.

g. Robert

S končnim izgledom vrta sva zelo zadovoljna. Všeč nama je celotna zasaditev ter tudi umetna trava, ki se je na koncu, ob vseh težavah, izkazala za najboljšo možno rešitev. Na vrtu se odlično počutiva. Zahvaljujeva se vam tudi za vse usklajevanje med izvajalci.

ga. Petra

Ravnokar z ženo nazdravljava na zadnjo fazo projekta. Končno smo na teraso postavili sedežno garnituro. Res smo zadovoljni z rezultatom dela. Hvala vam za skrb in vse nasvete in hvala tudi vašim mojstrom za dovršeno ureditev. Seveda gre zahvala še krajinski arhitektki za nasvete in namige!

ga. Karmen in g. Tomaž

Vrt je mojemu očetu v hobi in veselje. Rastline res rastejo nepričakovano hitro in midva sva zelo zadovoljna.

g. Tomaž

Na vrtu, ki se je sedaj res že lepo zarasel, neizmerno uživamo in iščemo tudi že vrtno pohištvo.

g. Robert

Najlepša hvala za vaš odgovor ter podane informacije, ki kažejo na to, da ste resni in odgovorni do svojega dela – točno takšni s kakršnimi bi si želeli sodelovati.

ga. Petra

Vesela sem, da sem se odločila za namakalni sistem, ker nam odlično služi v vročih dneh.

ga. Marija

Želite urejeno okolico?

Pokličite nas že danes.

04 251 14 20or

Kontakt