Follow Us

Trgovina  

Trgovina z opremo za namakanje in urejanje vrtov in okolice.

Smo pooblaščeni zastopnik za prodajo, servis in namestitev profesionalnih namakalnih sistemov in izdelkov za zalivanje Claber®. V bogatem programu vam nudimo celoten izbor izdelkov tako za kapljično ali nadzemno namakanje kot tudi za podzemno avtomatizirano namakanje trate in ostalih zelenih površin.

V trgovini MT Cvek poleg izdelkov Claber® izbirate tudi med različnimi kovinskimi fitingi, PVC priključki, pipami, regulatorji pritiska, ventili, spojkami in dodatki, ki so primerni za uporabo pri namakalnih sistemih. V naši ponudbi boste našli vse vrste črpalk in pribor znanih evropskih proizvajalcev ter aluminijaste vrtne obrobe in opore Sachsenband®, namenjene pregrajevanju oziroma oblikovanju in kreiranju vrtov, zelenic, tlakovcev in tudi asfaltnih površin. Ponujamo vam tudi pestro izbiro filtrov za vodo in dodatkov.

Z letom 2023 smo v ponudbo naše trgovine dodali še zalivalke, ročne in tlačne pršilke, profesionalne penilke, ročno vrtno orodje iz kvalitetne plastike, ojačane s steklenimi vlakni, ter plastične vrtne obrobe blagovne znamke Epoca®. Prodajni program smo okrepili z vrtnimi škarjami, škarjami za obrezovanje, ročnimi žagami in drugimi pripomočki za urejanje krajine profesionalnega proizvajalca Barnel® iz ZDA. Ponudbo zaokrožuje še blagovna znamka Glaeser®, ki ponuja visokokakovostne cvetlične travnike in zelenice v inovativnem tkaninskem tepihu za enostavno polaganje ter vrtne tkanine, mreže in koprene.

V trgovini MT Cvek vam z veseljem pomagamo in svetujemo predvsem pri načrtovanju in urejanju vrtov in okolice ter pri načrtovanju raznovrstnih namakalnih sistemov. Zavedamo se namreč dejstva, da je urejeno okolje tudi zdravo okolje, zato je to naše vodilo in slogan tudi za prihodnost.

V trgovini MT Cvek omogočamo gotovinsko plačilo in plačilo z običajnimi plačilnimi karticami (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Diners Club, Karanta in BA).

Obiščite nas

Delovni čas

  • ponedeljek: 8:00 - 16:00
  • torek: 8:00 - 16:00
  • sreda: 8:00 - 16:00
  • četrtek: 8:00 - 16:00
  • petek: 8:00 - 16:00
  • 1. in 3. sobota v mesecu: 8:00 - 13:00
  • nedelja: zaprto

Delovni čas velja do nadaljnjega.

Kontaktni podatki

MT Cvek trgovina in storitve

Center IBI, vhod C-5
Jelenčeva ulica 1
4000 Kranj

+386(0)4 251 14 20
+386(0)4 251 14 23
trgovina@mtcvek.si
vrt@mtcvek.si