V zadnjem času se spopadamo z vročim in sušnim vremenom, ki sicer koristi naši prodaji, vendar rastline in njihovi lastniki niso najbolj navdušeni. Potrebe po vodi in zalivanju so se še dodatno povečale, vodnih rezerv pa je vedno manj, saj je dežja zgolj za vzorec. Poleg tega se bliža še obdobje letnih dopustov, kar pomeni, da se veliko ljudi srečuje z vprašanjem “Kdo bo zalival moje rastline/moj vrt v času moje odsotnosti?”.

V Trgovini MT Cvek najdete širok spekter različnih zalivalnih pripomočkov in namakalnih sistemov Claber, ki bodo ugodili vašim željam in rešili težavo z zalivanjem. V letošnjem letu smo našo redno ponudbo okrepili še s priročnimi zalivalkami in pršilkami ter različnim ročnim vrtnim orodjem blagovne znamke Epoca. Izdelki so res lični in privlačni za oko, poleg tega so kvalitetno izdelani, njihova uporaba pa je enostavna in priročna.

Da se bodo tudi naši zaposleni lahko naužili počitniških radosti, bo Trgovina MT Cvek od 27.6. do vključno 27.8.2022 odprta od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Delovni čas ob sobotah ostaja enak, torej od 8.00 do 13.00. Vabljeni!

Oznake:, ,
Share