Bliža se 1. november. Dan, ko se spomnimo na vse tiste, ki niso več z nami in ko jih počastimo s prižigom sveče, nagrobnim aranžmajem ali s preprostim cvetom. Pri nas se še vedno ohranja predvsem tradicija prižiganja sveč. Zadnja leta nas tako vedno bolj opozarjajo na ekološki vidik ogromne količine odpadnih sveč, zato podpiramo zamenjavo sveč z izbiro lepega nagrobnega šopka, atraktivnega nagrobnega aranžmaja, vizualno privlačne jesenske zasaditve, zanimive ikebane ali klasične lončne krizanteme.

V Vrtnem centru Urša vam z veseljem pripravimo šopek ali aranžma po vaših željah. Izbirate lahko med bogato ponudbo lončnih krizantem in jesenskih lepotic za nagrobne zasaditve. Izdelujemo suhe ikebane z raznimi dodatki iz naravnih materialov, kombinirane suho-sveže ikebane ter ikebane iz svežih rož.

Če se kljub vsemu ne morete upreti prižigu svečke, pa vam predlagamo, da uporabite trajnostne različice, torej sveče, ki gorijo po več mesecev ali biorazgradljive sveče oziroma vsaj sveče v steklenem ohišju, ki bodo precej manj obremenjevale okolje.

Oznake:, , ,
Share