Na podlagi našega dela, vloženega truda in dobrih poslovnih praks nam je v septembru analitična hiša Bisnode Slovenija podelila certifikat srebrne bonitetne odličnosti AAA. Gre za prav posebno edicijo bonitetne odličnosti in visoko priznanje poslovne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.

Srebrni certifikat je bil letos izdan prvič in predstavlja skupino podjetij, ki izpolnjujejo kriterije za izdajo certifikata najmanj tri zaporedna leta. To so podjetja, ki poslujejo z nadpovprečnimi rezultati in dosegajo izredno nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih. V Sloveniji je tako srebrno bonitetno odličnost v letu 2020 doseglo zgolj 5,9% registriranih podjetij.

Letošnje leto je bilo in še vedno je posebno v vseh pogledih. Obeležili smo 25-letnico obstoja podjetja, soočamo se omejitvami zaradi širitve korona virusa, delamo dobro in trdo. Ne vemo še, kaj nam bo prinesla prihodnja sezona, pričakujemo pa, da bo, tako kot letošnja, polna izzivov in upamo, da bomo uspešno krmarili med njimi.

Oznake:, , ,
Share